Ajankohtaista

Retroa ja horroria! Nyt tampataan Halloween-hengessä!

Oluset Goes Halloween 31.10.2020, lue lisää.

 

Tiedote 24.4.2020

Rakkaat Olusten ystävät!

Näinhän siinä sitten kävi että koronavirus hiljensi Suomen festarilavat tulevan kesäkauden osalta. Kansalaisten terveys edellä mennään ja hyvä niin, turhia riskejä on syytä välttää.

Oluset, joita on vietetty Iisalmessa jo vuodesta 1988 lähtien perinteisesti heinäkuun toisena viikonloppuna, ei tästä lannistu vaan siirrämme tämän kesän artistikattauksen ensi vuodelle - me tullaan niiiiin tamppaamaan kesällä 2021!

Vietämme Olusia 9.-10.7.2021 ja esiintymässä ovat: Technotronic, Haddaway, Groove Coverage, 2 Unlimited, Daze, Ian Van Dahl, Mr. President ja huikean viikonlopun kruunaa Kim Wilde! Jo ostetut liput käyvät sellaisenaan Oluset 2021 -tapahtumaan ja lipunmyynti jatkuu normaaliin tapaan, tapahtumatiedot päivittyvät Lipputoimiston/Ticketmasterin palveluun lähiaikoina.

Kesään 2021 on vielä pitkä aika ja Oluset-tiimissä on virtaa vaikka muille jakaa, joten muista ottaa kotisivumme ja some-kanavamme (Facebook ja Instagram) seurantaan sillä ei voi tietää mitä tässä vielä keksitään Olusten ystäville ;)

Elämme tällä hetkellä vaikeita aikoja; toimitaan kukin vastuullisesti ja noudatetaan viranomaisohjeita. Pidetään itsestämme sekä läheisistämme huolta - yhdessä tästä selvitään!

Hyvää (ja erilaista) kesää kaikille!

- Rakkaudella Oluset-tiimi <3

 

Väliaikatietoa 22.4.2020

Valtioneuvoston linjauksen mukaisesti suurien yleisötapahtumien järjestämisestä on pidättäydyttävä 31.7.2020 saakka.

Tämä linjaus tarkoittaa ettei Olusia järjestetä 10.-11.7.2020, eikä myöskään Limusia 9.7.2020.

Oluset ja Limuset reagoi tähän tilanteeseen ja tiedotamme vuoden 2020 tapahtumien kohtalosta lähipäivinä.

Pysytään lujina - We Love Oluset!

 

Tiedote 14.3.2020

Rakkaat Olusten ystävät!

Elämme poikkeuksellisia aikoja, koronavirus on laittanut maailmankirjat sekaisin ja viranomaiset joutuvat turvautumaan erityistoimiin.

Suomen viranomaiset ovat asettaneet kiellon yli 500 ihmisen yleisötapahtumille 31.5.2020 asti COVID-19:n, eli koronaviruksen leviämisen estämiseksi.

Heinäkuun toisena viikonloppuna järjestettävien Olusten valmistelut jatkuvat normaaliin tapaan. Oluset on kontaktoinut kaikki artistinsa ja he ovat vahvistaneet mukana olonsa, jatkamme työtämme jotta voimme tarjota teille mahtavan retrofestivaaliviikonlopun!

Yleisömme, artistiemme ja työntekijöidemme turvallisuus sekä hyvinvointi on ykkössijalla joten seuraamme tarkasti viranomaisten tiedotusta ja toimimme annettujen ohjeistusten mukaisesti. Tiedotamme Oluset 2020 -tapahtumaan liittyvistä yksityiskohdista some-kanavissamme sekä täällä kotisivuillamme.

Pidetään huolta itsestämme ja läheisistämme, tsemppiä ja voimia kaikille! We Love You All!

#oluset #oluset2020