Tapahtumainfo 2021

Olusia ja Limusia juhlitaan Luuniemen juhlakentällä Iisalmessa. Alueella on suuri teltta, näyttävä esiintymislava ja 6000 asiakaspaikkaa. Tapahtuma-alue on lyhyen kävelymatkan päässä Iisalmen keskustasta.

Limuset

Limusilla myydään ruokaa sekä alkoholittomia juomia. Alueella on vesipiste, josta saa juomakelpoista vettä. Varaathan käteistä rahaa mukaan: tapahtumassa nopeinta on toimia käteisellä rahalla. Lipunmyynnissä maksuvälineinä käyvät käteinen tai kortti.

Oluset

Olusten ikäraja on 18 vuotta. Oluset juhla-alue on kokonaan anniskelualuetta ja tämän vuoksi alaikäiset eivät pääse tapahtumaan edes huoltajien kanssa. Portilla tehdään ikätarkastuksia sekä laukkujen tarkastamisia.

Kielletyt esineet

Sateenvarjojen tuonti alueelle on kielletty. Kiellettyjä ovat myös järjestelmäkamerat, aseet, teräaseet, pitkät ketjut, omat juomat ja lemmikkieläimet.

Asiointi, juoma ja ruoka

Nopeinta Oluset tiskeillä on toimia käteisellä rahalla tai juomalipuilla. Rahaa voi nostaa Info-pisteestä. Alueella on myös maksupäätteitä. Juomalippuja voi ostaa ennakkoon vain Oluset toimistolta käteisellä tai kortilla. Yrityksille on myös laskutusmahdollisuus. Juomalippuja myydään tapahtuman aikana Info-pisteessä niin kauan kuin lippuja riittää. Olusilla myydään muun muassa oluita, erikoisoluita, lonkeroita, siidereitä ja viinejä. Olusilla myydään myös ruoka-annoksia, alkoholittomia virvoitusjuomia ja lähdevettä. Alueella on vesipiste, josta saa juomakelpoista vettä.

Liput

Yhden päivän (pe/la/vapaalippu) lipulla EI voi välillä poistua alueelta ja palata takaisin. Kahden päivän pe-la passi on vaihdettava rannekkeeseen ennen portista sisääntuloa. Ranneke on oltava käteen kiinnitettynä. Rannekkeen omaavat asiakkaat saavat välillä poistua alueelta ja palata takaisin.

VIP-ranneke on päiväkohtainen ja henkilökohtainen. VIP-ranneke on oltava käteen kiinnitettynä. VIP-ranneke tarkastetaan portilla ja vip-teltan ovella. VIP-alueelle pääsy vain VIP-rannekkeella.

WC- ja tupakointialueet

Olusilla on runsaasti bajamajoja ja miehille myös pisuaareja. WC-alueella on tilavia inva-bajamajoja. HUOM! Juomien vienti wc-alueelle on kiellettyä. Olusilla tupakointi on sallittu vain sille varatuilla tupakointialueilla. Yleinen tupakointialue on wc-alueen läheisyydessä ja VIP-asiakkaiden tupakointi tapahtuu VIP-alueen "terassilla".

Drone lentokielto

Tapahtuma-alueella sekä sen välittömässä läheisyydessä on ehdoton drone lentokielto ilman järjestäjän lupaa.

 

Promoottori

Kirsi Niva
kirsi.niva (at) oluset.fi
044 567 6841

 

Oluset-toimisto

Riistakatu 5
74100 IISALMI

(avoinna sopimuksen mukaan)

Posti-/laskutusosoite

Suomen Oluset Oy
Riistakatu 5
74100 IISALMI